Belföld

Biztonsági őrök fenyegették Szél Bernadett kollégáit, miután egy hulladéktelepnél forgattak

Szél Bernadett
Szél Bernadett

„Megtámadták a kollégáimat! Ma délelőtt a munkatársaim Zsámbékon gyűjtöttek további anyagokat az ott zajló hulladékbiznisz kapcsán. Közterületről fotóztak. Vagy három biztonsági őr jött oda, plusz a telep vezetője, és satuba fogták kollégáim autóját, hogy ne tudjanak elmenni onnan, feltépték az ajtót, és válogatott szidalmazásokat szórtak rájuk, brutális volt

– írta Szél Bernadett Facebookon.

Az esetről videókat is megosztott, amelyeken a háttérben hallatszik, hogy az egyik őr valakinek a „pofájának a beverését” indítványozza, a – feltehetően – a telep vezetője, viszont csitítja a másik férfit. A vezető viszont közli, hogy „leperli a bugyit” Szél Bernadettről. A videók ide kattintva nézhetők meg.

Az országgyűlési képviselő azt írta, ugyan most oltották, de rohant a helyszínre, ahová már a rendőröket is kihívták. Az ügy miatt feljelentést tesz a képviselő csapata.

Szél Bernadett már egy ideje foglalkozik egy zsámbéki hulladéklerakóval, ahol szerinte tudatos környezetrombolás zajlik, amiért szintén feljelentést tett.

A független képviselő szerint a rendőrség viszont nem lép időben, és már a bizonyítékok eltüntetése zajlik. A dokumentáció pedig, mint látszik, nem biztonságos. Mint az egyik videón elhangzik, SZél Bernadett „nem tudja mibe nyúlt bele”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik