Belföld

Vascsővel és késsel végzett exe új párjával a dunavarsányi apa és fia a válóper előtt

Mihádák Zoltán / MTI
Mihádák Zoltán / MTI

Megtagadta a vallomást az az 54 éves D. Sándor és fia, akiket azzal gyanúsítanak, hogy hétfőn reggel megöltek egy férfit Dunavarsányban. A két férfi bement a Szigetsor utcai ház udvarára, majd összeverte és leszúrta a 48 éves férfit.

A rendőrök azonnal lezárták a települést a gyilkosság után, ezért D. Sándor önként feladta magát, míg a 27 éves fiát a helyszíntől három kilométerre kapták el. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az áldozat az 54 éves gyanúsított válófélben lévő feleségének az új élettársa volt, és a bűncselekményt a megromlott házasság aznapi bontópere előtt követték el.

A gyanú szerint a férj 27 éves fiával, ifj. D. Sándorral vascsővel, késekkel felfegyverkezve érkezett a Szigetsor utcai házhoz. Kihívták a házból későbbi áldozatukat, akire vascsővel sújtott le fiatalabb férfi, majd apjával együtt ütni kezdték. Egy szomszéd próbált a megtámadott férfinek segíteni, ám a támadók vascsővel ütlegelve zavarták el. A 48 éves áldozat belehalt sebesüléseibe, a szomszéd könnyű sérüléseket szenvedett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezte az elkövetők letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik