Belföld

Videón, ahogy patkánymérget dob a szomszédja telkére egy kutya megmérgezésével fenyegetőző nő

Zaklatás miatt emelt vádat a Nagykátai Járási Ügyészség egy nő ellen, mert hosszú időn át, válogatott módszerekkel zaklatta a szomszédját.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője lapunknak azt mondta, hogy az ügyészség pénzbüntetést kért a részleges beismerő vallomást tevő nőre.

Az elkövető és a szomszédja finoman szólva sem szívlelte egymást. Ennek az volt az oka, hogy a nő korábban szívességet kért a szomszédjától, de ő nem teljesítette a kérését. A közöttük elmérgesedő viszony végül odáig fajult, hogy a nő 2019 júliusától fenyegető üzeneteket küldött a szomszédja telefonjára. Később pedig patkánymérget és egyéb vegyi anyaggal töltött dobozt is áthajított a telkére, valamint a kutyájának megmérgezésével is megfenyegette.

Tavaly áprilisban elkövető már odáig merészkedett, hogy egy késsel több ízben is megpróbálta megszúrni a szomszédját a kerítésen keresztül, de a szúrásokkal nem érte őt el. De ha már épp ott volt, akkor több téglát és állati csontokat is átdobált hozzá.

A Nagykátai Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett zaklatás miatt emelt vádat ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik