Belföld

Osvárt Andrea Karácsony Gergelynek: Az igazság előbb-utóbb mindig kiderül

Ne hagyja magát felbosszantani, az igazság előbb-utóbb mindig kiderül.

– írta Osvárt Andrea Karácsony Gergely főpolgármester oltásról szóló Facebook-posztja alá. A színésznő az Atv Egyenes beszéd című műsorában beszélt arról, hogy régóta érett benne a dolog, ezért igyekezett olyat írni, ami nem támadható.

Osvárt beszélt arról is, hiányolja itthon, hogy az ember, a humánum eltűnt, mind jobb- és baloldalon úgy tekintünk egymásra, mint robotokra, gépekre.

Meg kellene tanulni kicsit másképp megélni a dolgokat

– mondta a színésznő. A negatív kommentek kapcsán megjegyezte, hogy pont arról szólt a posztja, nem hagyja, hogy más mondja meg ő kicsoda vagy mit gondol.

Az emberek szélsőségekben gondolkoznak, mindent leegyszerűsítenek, csak fekete vagy fehér létezik, nincs egyensúly

– mondta. Azt is hozzátette, hogy mivel külföldön dolgozik, nem függ semmiféle rendszertől itthon, és talán ezért mert megnyilvánulni. Ha ő is függene attól, hogy kap-e munkát a jövőben, akkor talán óvatosabb lenne.

Osvárt Andrea vállalta a Margit-negyed program közösségi fővédnökségét. Arra a kérdésre, hogy politikai ambíció van-e a döntés mögött úgy reagált, hogy szereti a kihívásokat és tenni a közösségért. Egy nagyon vibráló közösséget, városrészt képzel el maga előtt, ahol sok minden meg fog újulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik