Belföld koronavírus

Játsszatok végre a saját életetekkel is! Stummer János üzent a 133 bátornak

Balogh Zoltán / MTI
Balogh Zoltán / MTI
A Jobbik képviselője elküldené a Covid-osztályokra ápolónak a kormánypárti képviselőket.

Az Országgyűlés hétfői ülésnapja előtt Stummer János szétosztotta a Magyar Orvosi Kamara toborzó felhívását a kormánypárti képviselőknek. A Jobbbik politikus azt írta hivatalos Facebook-oldalán, hogy szerinte eljött az idő, hogy „vezekeljenek”.

Utalva rá, hogy Orbán Viktor miniszterelnök korábbi kijelentése szerint az ország 133 legbátrabb embere ül a kormánypárti frakciókban, az ellenzéki politikus jelezte, ezt most bizonyíthatják is az önkéntes munkával valamelyik COVID-osztályon.

Tessék csak tessék, kedves Bátrak, az időtökből kitelik biztos, és törleszteni is itt a legszentebb ideje, amiért lerohasztottátok az egészségügyet, a legsötétebb órákban pedig elüldöztetek onnan ezreket. Van munka bőven, látjátok, még szakképesítés se kell a munkába álláshoz, gyorsan be tudtok állni az ágyak mellé. Hely van mellettük bőven, nektek köszönhetően.Ott az e-mail cím alul, oda írjátok csak meg szépen a jelentkezéseteket. Játsszatok végre a saját életetekkel is!

Kapcsolódó
Önkénteseket toboroznak koronavírusos betegek kórházi ápolására
3-4 órás tréning elég a szükséges ismeretek elsajátításához, az orvosi kamara egyik megyei szervezete bonyolítja le a képzést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik