Menczer Tamás: Vágó István ma már nem több, mint egy sértődött gyurcsányista

Menczer szerint azért is sértődött Vágó, mert nélküle is létezik televíziózás.
Kapcsolódó cikkek

Személyes érintettség okán egyszer és utoljára írt Vágó Istvánról Facebook-oldalán Menczer Tamás.

A Külkereskedelmi és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfői posztjában közölte, kollégái nézik, hogy Vágó István hányszor írja le, szerinte ő csak egy bukott sportriporter.

Pörög a számláló. Természetesen nyilvánvaló, hogy kettőnk közül ő volt a sokkal jelentősebb televíziós személyiség. Éppen ezért akár lehetne elegáns is. Ráadásul szokás őt nagytudásúnak is mondani, és erre a jelzőre minden bizonnyal rá is szolgált, hiszen széles ismeretanyaggal rendelkezik. De Vágó István nem elegáns. Vágó István ma már nem több, mint egy sértődött gyurcsányista

– fogalmazott Menczer.

Úgy folytatta, azért sértődött, mert azon balliberális tévések közé tartozik, akik meg voltak győződve arról, hogy nélkülük nincs magyar televíziózás.

Aztán meg kiderült, hogy de. Van

– írta.

Menczer szerint Vágó sértődött azért is, mert a főnökét, „ezt a zsenit, ezt a váteszt, ezt a páratlan politikai gondolkodót”, Gyurcsány Ferencet, a magyar emberek – kellő bölcsességről tanúbizonyságot téve – már hosszú ideje nem engedik a kormányzás közelébe.

De Vágó István is magyar állampolgár, és fentiektől függetlenül én azért dolgozom, hogy neki is jusson vakcina – olyan, amilyet szeretne. A kormány azért dolgozik, hogy mindenkinek jusson vakcina, a bennünket ócsároló és az oltásba vetett bizalmat aláásni szándékozó baloldali politikusoknak is. Jusson nekik is! Remélem, hogy ez a poszt Vágó Istvánt jó egészségben találja, és még sokszor leírhatja, hogy szerinte én egy bukott sportriporter vagyok

– zárta a bejegyzést.