Belföld

23 éves, bedrogozott férfi erőszakolta meg a várandós nőt Kistarcsán

A gödöllői rendőrök elfogták azt a 23 éves férfit, aki a gyanú szerint megtámadott és megerőszakolt egy fiatal nőt Kistarcsán.

A bűncselekmény  március 9-én jutott a rendőrség tudomására, a támadó után tűvé tették a környéket, másnap este már a kihallgató helyiségben kérdezték – részben beismerte tettét, írja a Police.hu.

A férfi hátulról megragadta a délután hazafelé tartó nő nyakát és egy közeli szántóföldhöz vezette. Szó nélkül lehúzta áldozata nadrágját, másik kezével tovább szorította a nyakát, miközben megerőszakolta. A nő hiába próbált szabadulni és beszélni, támadója megfenyegette, ha nem marad csendben, meghal. Kapálózás közben a nőnek sikerült a lábával eltolnia magától a férfit, amit az erőszakoskodó úgy torolt meg, hogy halántékon rúgta és ököllel arcon ütötte áldozatát, majd elmenekült a helyszínről. A bíróság.hu tegnapi híre szerint az áldozat gyermeket vár, amit jelzett is támadójának abban a reményben, hogy így talán megkegyelmez neki.  A gyanúsított elmondta, a támadás előtt kábítószert fogyasztott.

Az azóta letartóztatott férfi ellen szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik