Belföld

Másfél évig zaklatta, nyomkövetőt tett a nő kocsijára, hogy tudja merre jár

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 34 éves férfival szemben, aki másfél éven át zaklatott egy nőt, és még egy nyomkövetőt is szerelt az autójára, hogy tudja, mikor merre jár.

A 2019 májusában ismerkedett meg a 32 éves nővel, akivel kapcsolatot szeretett volna kialakítani. A nő visszautasította, de a férfi a nyomatékos kérése ellenére is folyamatosan írogatott neki e-mailen és a közösségi oldalakon. .

A nő végül feljelentette a férfit, de őt ez sem akadályozta meg abban, hogy folytassa zaklató tevékenységét. Akarata ellenére rendszeresen virágcsokrokat, ajándékokat küldött a nőnek, vagy hagyott az autóján. A férfi a nyolc hónap alatt több mint kétszáz e-mail üzenetet küldött a nő munkahelyi e-mail címére, harminc alkalommal személyesen is megjelent a lakóhelyén.

Végül a férfi vásárolt egy GPS nyomkövetőt is, és azt felszerelte a nő autójára azért, hogy pontosan meg tudja határozni, hogy mikor hol tartózkodik. Az ügyészség zaklatás miatt emelt vádat a férfival szemben, aki akár négy évet is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik