Belföld

Kolbászba rejtett méreggel ölhettek meg egy kutyát Pécelen

Kolbászba rejtett méreggel, csavarral, gyufaszálakkal próbálja valaki megölni a kutyákat Pécelen – írja a Blikk. A portálnak az egyik helyi azt mondta, hogy a szomszédja még időben észrevette, így a nagy testű kutyája nem ette meg a húst. Nekik viszont nem volt ilyen szerencséjük, a család tacskóját a múlt héten mérgezték meg.

Egyre rosszabbul lett, kihűlt, alig tudott megmozdulni, a teste rángatózott, mintha epilepsziás rohama lenne. Azonnal hívtuk az állatorvost, akinek egyértelmű volt a tünetek alapján, hogy idegméreg jutott Picur szervezetébe.

– nyilatkozta a nő. Pécelen most néhányan összefogtak, hogy előkerítsék az elkövetőt.

Torma Gábor péceli képviselőhöz is eljutottak a lakosok panaszai. Közösségi oldalán azt írta: mindenki járjon nyitott szemmel, a lakók pedig figyeljenek a gyanúsan viselkedő személyekre.

Nehéz ügy, hiszen egy kis húsdarabot bárki el tud rejteni a kabátjában. Napközben nehéz rajtakapni az elkövetőt, hiszen sokan a várostól messze dolgoznak. Plakátokat helyeztünk ki, hogy azok is értesülhessenek a történtekről, akik nincsenek fent a közösségi oldalakon

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik