Belföld

Azzal voltak elfoglalva, hogy az emberek közé lőjenek – így reagált az államtitkár a vadászati kiállításra vonatkozó kérdésre

Miért megy jobban a Twitter kezelése Kovács Zoltánnak, mint a koordináció? – ezt a provokatív kérdést tette fel Vadai Ágnes parlamenti képviselő (DK) Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszternek. Az érdeklődés a vadászati világkiállításra vonatkozott, egészen pontosan arra, hogy miért nem halad megfelelő ütemben a kivitelezés.

A válasz Schanda Tamástól, a Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárától érkezett, nem is akarámilyen stílusban:

A Hungexpo felújítása már már az önök által vezetett baloldali, (ex)kommunista kormányok alatt is időszerű lett volna, de sajnos mással voltak elfoglalva. Azzal, hogy az emberek közé lőjenek, megszorításokkal megkeserítsék a magyar emberek életét, hogy elvegyék a 13. havi nyugdíjat, a családtámogatásokat, és hogy tönkretegyék és kizsákmányolják az országot. Tájékozottságát, felkészültségét, és az ország ügyeihez való hozzáállását pedig mi sem mutatja jobban, hogy még egy internetes böngészőt sem képes megnyitni, és rákeresni dolgokra.

via Telex

Ajánlott videó

Olvasói sztorik