Belföld

Földi László: Le kell kapcsolni az internetet

„Van egy tudatos magatartás, hogy megbontani a társadalom alapérték-rendszerét. Ezt jól látjuk a családok támadásánál, a nemekkel szembeni zavarkeltéssel, egyáltalán az identitások megbontásával. Van egy ilyen stratégiai elképzelés arra, hogy a meglévő normalitásokat minél gyorsabban fel lehessen számolni” – mondta a Kossuth Rádió Vasárnapi újság műsorában Földi László, a NER kedvelt „biztonságpolitikai szakértője”, aki nem összekeverendő a KDNP azonos nevű országgyűlési képviselőjével.

A beszélgetést szemléző 444 azt írja, hogy Földi azzal folytatta, „a radikális baloldal szemében ellenséggé válhat az állam”. Az az állam, amely, „ezer éves történetének a lényege, és fennmaradásának kulcsa, a paraszt család volt”.

A riporter zárókérdésnek azt teszi fel, hogy Földi László szerint mit lehet kezdeni a generációk tudatos szembeállításának kísérlete ellen, miközben az idősek nem mozognak otthonosan az interneten. Erre Földi:

Le kell kapcsolni az internetet

– mondta, majd azzal folytatta, hogy egy szűk csoport irányítja a gépeket.

„Ilyen nem volt, hogy a gép tud irányítani és befolyásolni. Nem is lehet megjósolni és modellezni, ezért mondom, hogy le kell kapcsolni” – fejezte be az eszmefuttatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik