Belföld

Fekete-Győr András röhejesnek tartja, hogy gazdagabb Orbán Viktornál

Fekete-Győr András / Facebook
Fekete-Győr András / Facebook
A Momentum elnöke szerint nem jön ki a matek.

Miután nyilvánosak lettek a vagyonnyilatkozatok a Momentum elnöke a Facebook-oldalán jelezte, mennyire meglepőnek és röhejesnek tartja, hogy több pénze van, mint Orbán Viktornak, aki továbbra is nagyon puritán életet él.

Fekete-Győr András emlékeztetett rá, hogy míg a miniszterelnök havonta 1,5 milliót keres, ő nettó 350 ezer forint fizetést kap  pártjától. (Erre az állami támogatásból van forrás.) Azért lepte meg, hogy gazdagabb a kormányfőnél, mert neki nem épül palotája Hatvanpusztán, nincsenek egymilliós öltönyei, magánrepülővel sem utazott soha.

Fura, mert bárhogy számolom, nem jön ki a matek. Vajon nem lehet, hogy Orbán pénze másnál van? Mondjuk Garancsi, Mészáros, Vida, Szíjj néven – ahogy Putyin palotáját is egykori dzsúdóstársa tulajdonolja?

Utalva arra, hogy a vagyonnyilatkozatnak mennyi köze lehet a valósághoz, a Momentum elnöke felvetette, hogy esetleg ezt is bele kellene írni a „szánalmas álszegénykedés helyett”.

Orbán Viktornak saját bevallása szerint nincs saját autója, nagy értékű ingósága, céges érdekeltsége, nem vett új ingatlant, nincs megtakarítása.

Kapcsolódó
Orbán Viktornak nincsen megtakarítása, tartozása viszont van
Anyagilag nem igazán gyarapodott a miniszterelnök.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik