Belföld

„Jaj, megint kint van!” – mondta az eladónőnek a trafikba visszatérő férfi

Szeméremsértés miatt emelt vádat a Tiszaújvárosi Járási Ügyészség azzal a 30 éves férfival szemben, aki nehezen akarta tudomásul venni, hogy nem aratott sikert a nemi szerve mutogatásával.

A férfi augusztus 4-én kora délután bement egy Tiszaújvároshoz közeli községben lévő dohányboltba. Az üzletben magához vett két üdítőt, majd gondosan kivárta, míg a boltban tartózkodó többi vevő távozik. A férfi ekkor kivette a nadrágjából a nemi szervét és a pénztárhoz ment.

A pultnál állva félretolta a derekán lévő övtáskáját és felhívta az eladónő figyelmét arra, hogy a nemi szerve a nadrágján kívül látható. A nő észlelte az elkövető cselekményét, de mivel nem reagált rá semmit, a férfi visszahelyezte a nadrágjába a nemi szervét és elnézést kért. Ezután a férfi kifizette az üdítőket és kiment a bolt előtti parkolóban álló gépkocsijához.

A parkolóban a férfi ismét kivette a nemi szervét a nadrágjából, visszament a dohányboltba, majd az eladóval szemben megállva közölte a nővel, hogy „Jaj, megint kint van!” Mivel az eladó továbbra sem mutatott különösebb érdeklődést, a férfi ismét elnézést kért, vásárolt egy doboz cigarettát, majd a nemi szervét visszahelyezte a nadrágjába és távozott. A járási ügyészség pénzbüntetést kért a férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik