Belföld

Feleségére várakozott a 32 éves férfi, amikor lezuhant a pécsi megyeházán

MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Eddig tisztázatlan körülmények között vesztette életét a Baranya Megyei Önkormányzat munkatársa, aki csaknem harminc métert zuhant a pécsi megyeháza egyik lépcsőházában, írja a Bors.

A lap azt írja, Dr. Haffner Tamást kedden délután érte halálos baleset a patinás épület lépcsőházában.

A 32 éves férfi nem sokkal öt óra előtt érkezett az intézménybe, ahol feleségére várakozott, aki szintén az önkormányzatnál dolgozik kommunikációs és protokollreferensként.

A Bors információi szerint, a férfi azt mondta a portás nőnek, hogy amíg a feleségére várakozik, szeretné megnézni a harmadik emeleten lévő festményeket és freskókat. Mivel a portásnő jól ismerte, beengedte őt.

Pár perc múlva egy hatalmas csattanást hallott, majd amikor kilépett, látta, hogy a férfi a fülke mellett fekszik, olvasható a cikkben.

Dr. Haffner Tamást jó szakemberként ismerték, a Pécsi Tudományegyetem közgazdász doktori iskolájában végzett, az egyetemen zseniként tartották számon.

Az épület mindhárom lépcsőházában szabályszerű, magas korlátok, kapaszkodók vannak. A Bors szerint az ügyben nem merült fel az idegenkezűség gyanúja. 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a haláleset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik