Belföld

Elvesztett négymillió forintot egy férfi Békéscsabán

Elhagyott négymillió forintot egy férfi Békéscsabán. A beol.hu beszámolója szerint a férfinél azért volt ilyen sok készpénz, mert ingatlant szeretett volna vásárolni. Épp az eladót várta egy megbeszélt helyen, amikor a tulajdonos útbaigazítást kért tőle telefonon. Miközben beszélt és ajtót nyitott, elejtette a vételár egy részét. Ez akkor derült ki, amikor az eladó jelezte neki, hogy nem a kialkudott összeget kapta meg.

A férfi egész hétvégén kereste a pénzt, mert fogalma sem volt arról, hogyan veszíthette el a milliókat, amit közben egy idős ember megtalált, és leadott a rendőrségen. Mivel volt a pénz mellett volt egy cetli is, hogy melyik bankban vették fel a pénzt, a békéscsabai rendőrök információt kértek a pénzintézettől.

A pénzét kereső férfi hétfőn ment be a rendőrségre, Először semmit sem szólt az elveszített milliókról, csak azt kérdezte, hogy van-e térfigyelő kamera abban az utcában, ahol az eladóval találkozott. Amikor a rendőrök visszakérdeztek, hogy miért érdekli ez, akkor derült ki, hogy ő hagyta el a korábban leadott négymilliót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik