Belföld

Kocsijába kényszerítette, majd megverte barátnőjét egy győrsági férfi

A Győri Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlete, és más bűncselekmények elkövetése miatt indított nyomozást.

Január 8-án bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 17 óra körül Győrben, az Ikva utcában egy nőt erőszakkal egy kocsiba rángattak, majd a gépkocsival elhajtottak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy 30 éves győri nőt kényszerített gépkocsijába egy közeli ismerőse, akit az autóval győrsági lakásához vitt – írja a Police.hu

Az agresszív férfi a járműben, majd – miután a lakásba rángatta – a házban is szidalmazta a nőt, valamint több alkalommal ököllel megütötte, amelynek során a hölgy megsérült. A bántalmazott nő Győrságról egy barátja segítségével, 19 óra körül jutott vissza győri lakásához.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit rövid időn belül elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A házában tartott kutatás során kábítószergyanús anyagok is előkerültek. A rendőrkapitányságon a 24 éves férfit a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete, személyi szabadság megsértése vétség, valamint kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik