Belföld

Hadházy szerint Bayert átverhették a barátai

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
A független képviselő szerint a publicista még mindig tartozik neki, ezért rolnizza be ötforintosait, váltsa be és utalja át neki.

Hadházy Ákos Facebook-oldalán elmagyarázta, miért téved Bayer Zsolt, ha azt hiszi a végrehajtást megúszhatja, azzal hogy ezer ember átvállalta, hogy helyette fizetnek neki (ötforintosokban) 300-300 forintot. A független képviselő a publicistának két tanácsot is adott.

Válogassa meg jobban a barátait, mert azok a jelek szerint átverik.

Ezer helyett egyetlen kisebb csomagot kapott, egy pécsi nőtől. Abban súlya, csörgése alapján lehettek akár ötforintosok is, de a dobozkát visszaküldték. Mivel Bayer szerint képviselő barátai beborítékolva vitték be a pénzt munkahelyére, ahol letették a nevére, Hadházy jelezte, a Képviselői Irodaház portáján nem vesznek át csomagokat.

Szerinte a publicistának ügyvédjét is le kellene cserélnie, mert a bíróság jogerős ítéletében kiszabott büntetést neki kell kifizetnie, „nem hátékázhatja másra”, neki sem kell mástól elfogadnia semmit.

Zárójelben a képviselő – utalva a korrupcióra – hozzátette, lehet, hogy a Fideszben divat a készpénzes borítékok átadása, náluk nem. Végezetül azt írta, Bayer Zsolt az ötforintosokat

rolnizza és váltsa be, majd utalja át!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik