Belföld

Hadházy Ákos négy év után nyert pert a Ripost és az Origo ellen

Fotó: Mohos Márton / 24.hu
Fotó: Mohos Márton / 24.hu

Hadházy Ákos a Facebookon írta meg, hogy csaknem négy évvel a lejárató cikkek megjelenése után a javára ítélt a bíróság a Ripost és az Origo ellen indított perében. A héten jogerőssé vált ítélet szerint a két kormánypárti lap összesen 1,8 millió forintnyi sérelemdíjat köteles fizetni, illetve az ítéletet is le kell közölniük.

A független országgyűlési képviselő a posztban leírta, a szüleit akarták besározni, mondván, hogy strómanként törvénytelen földügyletbe keveredtek.

Érdemes tudni: idős szüleim 6,5 hektár szőlőt művelnek, amit 40 év alatt apránként vettek és saját kezűleg telepítettek, maguk művelik a mai napig. Ebből sikerült a revolvermédiának »Hadházy-klánt« és mesés birtokot kerekíteni

– írta Hadházy, aki így vonta meg az ügy mérlegét:

Bár örülök, hogy győzött az igazság, a majdnem négy évig tartó peres eljárás sajnos nem old meg semmit: minden nap hallom felheccelt emberektől, hogy »bezzeg a Hadházy benne volt a földmutyiban« meg hogy milyen sok földünk van. Ez volt a céljuk, ezt elérték, a pénzt meg majd megkapják Rogánéktól kormányzati hirdetések formájában.

A képviselő azt is hozzátette, hálás szüleinek, akik végig mellette álltak az ügyben.

MEGKÉSETT GYŐZELEM A „FÖLDMUTYI-ÜGYBEN”
Az összes mocsok közül, amit rám hányt a kormánypárti média, az volt a…

Posted by Hadházy Ákos on Sunday, 20 December 2020

Ajánlott videó

Olvasói sztorik