Belföld

Beismerte tettét a kisfiúval fajtalankodó budapesti pedofil, letartóztatták

Police.hu
Police.hu

Letartóztatta a Fővárosi Törvényszék azt a 46 éves budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy abuzált egy kisfiút, és megosztotta a szexuális bűncselekményről készített felvételeit.

Mint arról korábban beszámoltunk a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztálya az amerikai társhatóságok segítségével göngyölítette fel az ügyet.

A magyar kibernyomozók a külföldi hatóságoktól kapott felvételek alapján megállapították a kisfiú kilétét, felderítették az abúzálóját is. Értesüléseink szerint a budapesti férfi beismerte a tettét a kihallgatása soránA számítástechnikai eszközeit lefoglalták, a rendőrök őrizetbe vették a férfit, előterjesztést tettek letartóztatására szexuális erőszak és gyermekpornográfia miatt.

A Fővárosi Főügyészség szökés, valamint bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását. Az ügyben eljáró nyomozási bíró pedig le is tartóztatta a férfit.

A végzés két irányú fellebbezés miatt egyelőre nem végleges. A döntés ellen az ügyészség – mivel a szökés veszélyét a bíró nem állapította meg, pedig az ügyészség szerint ez is indokolt – valamint a gyanúsított, és védője is fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik