Belföld

Niedermüller feljelentette a Niedermüllert

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Egész pontosan Niedermüller Péter polgármester a szándékosan az ő nevére keresztelt Niedermüller.hu Kft. vezetőjét. Erről Erzsébetváros első embere számolt be szombaton egy Facebook-videóban.

Mint mondta, a tavalyi választások előtt ígéretet tett arra, hogy visszamenőlegesen is fel fogja tárni a Fidesz korrupciós ügyeit. Ezúttal az Erzsébetváros kártyák 2 éves üzemeltetésére tavaly augusztusban megkötött szerződést vette górcső alá.

Niedermüller szerint a Magyar Kedvezményhálózat Fejlesztő és Jogkezelő Kft. két évre előre megkapta a szerződés szerint neki járó pénzt még a választások előtt. A tavalyi győzelem után az ellenzéki városvezetés számonkérte a céget, amely 2 hónap alatt sem tudta megmondani, mit is csináltak 43 millió forintért.

„Az előző városvezetés tehát úgy fizetett a haveri cégnek, hogy az azóta sem végzett semmilyen munkát, sőt, miután a fideszes cégvezető lebukott, gyorsan átnevezte a cégét Niedermüller.hu Kft.-re, és lefoglalta a niedermullerkft.hu webcímet is” – állította a polgármester.

 

Niedermüller Péter az önkormányzat nevében feljelentést tett a cég vezetője ellen, tájékoztatása szerint az ügyben rendőrségi nyomozás zajlik jelentős kárt okozó csalás és hűtlen kezelés gyanúja miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik