Belföld

Lelökte a lépcsőn a csomagot kézbesítő futárt egy miskolci férfi

Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy 31 éves férfival szemben, mert lelökte a lépcsőn a csomagot kézbesítő futárt. Az egyik ismert  futárszolgálatnál dolgozó férfi csomagot kézbesített egy Miskolc belvárosában lévő társasházban lakó címzettnek.

Miután a férfi az épület tizedik emeletén a liftből kiszállt, a lépcsőházban szembe találkozott az elkövetővel és a társaságában lévő három nővel, akik a liftet várták. A futár arra hivatkozva, hogy nagyon siet, megkérte a társaság tagjait, hogy legyenek egy fél perc türelemmel, és várják meg amíg átadja a csomagot és ne induljanak el nélküle lefelé a lifttel.

Miután kézbesítette a csomagot, a futár észlelte, hogy nem várták meg, ezért mérgében ráütött egyet a lift ajtajára, majd gyalogosan elindult az épület földszintjére. Mikor leért, az elkövető már várt rá és kérdőre vonta, hogy miért üti a liftajtót. Rövid szóváltást követően a férfi hátulról meglökte a  mellette elhaladó futárt, aki ennek következtében leesett a lépcsőn és nyolc napon túl gyógyuló csuklótörést szenvedett.

Az ügyészség közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt a Miskolci Járásbíróságnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik