Belföld

„Amilyen ronda, olyan gonosz” – Szabó Tímeát gyalázták a Sajtóklubban 

Ismét erős műsorral jelentkezett a Hírt Televízió hétfő esti Sajtóklubja, amelyben Szabó Tímeát, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét gyalázták a műsor állandó szereplői.

A politikusról Bayer Zsolt, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa felvezetésként azt mondta, „amikor nézem ezt a nyomorultat, hogy tényleg mennyire kiül az ember arcára, hogy mi van belül”. Majd a szerencsétlennek is nevezett képviselőről szólva azt közölte, hogy akkor nézzék most inkább „a tartalmi részét”.

Ezután Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője kapott szót, aki arról beszélt, hogy az ellenzéki politikus a műsorban bemutatott – a brüsszeli vétóról szóló – parlamenti beszédében elhangzottak hazugságok. Azt mondta:

Ez a nő olyan ocsmány módon hazudik, azt kell mondjam, hogy – nem szép egy nőről ilyet mondani –, de amilyen ronda, olyan gonosz.

Utána Gajdics Ottó, a Karc FM főszerkesztője következett, aki némbernek nevezte Szabó Tímeát, és azt mondta, szerinte nem is saját gondolatait mondta el a Parlamentben Szabó, hanem lediktálták neki a „spin doctorok”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik