Belföld

Gundel Takács Gábor Szájerről: Ez nem botlás volt, ezt nem lehet ennyivel elintézni

Marjai János/24.hu
Marjai János/24.hu

A „BOTLÁS” – ezzel a címmel írta le véleményét Gundel Takács Gábor Szájer Józsefről, miután kiderült, hogy a lemondott EP-képviselő részt vett egy brüsszeli orgián.

A Szemlélekben megjelent cikkben a műsorvezető, sportriporter azt fejtegeti, hogy Szájer József közleményében kétszer is „BOTLÁS”-nak nevezte a történteket.

Borkai Zsolt használta először ezt a kifejezést, ő így minősítette, hogy családos emberként, olimpiai bajnokként és polgármesterként egy yachton örömlányokkal szórakozott. Már akkor sem értettem, hogy hogy lehet minderre a „BOTLÁS” szót használni

– írja Gundel Takács Gábor, majd megemlíti, hogy Szájernél drogot találtak, hogy a lemondott EP-képviselő nős, édesapa, és azt is, hogy Szájer elmenekült a helyszínről. Majd felsorolása után felteszi a kérdést:

ha valaki hűtlen, jogszabályt szeg, szökést kísérel meg a rendőrség elől, kábítószert találnak nála, kompromittálja a családját és a nemzetét, az tényleg csak egy „BOTLÁS”? Nem, uraim, ez nem „BOTLÁS”, ezt nem lehet ennyivel elintézni. A szó, amit keresnek, politikai és emberi szempontból is: BUKÁS!

via Telex

Ajánlott videó

Olvasói sztorik