Belföld

Demeter Szilárd azt írja a holokauszttúlélő Soros Györgyről, hogy Európa az ő gázkamrája

Fülöp Dániel Mátyás/24.hu
Fülöp Dániel Mátyás/24.hu

Az a helyzet, hogy Soros trónjához most rajtunk keresztül vezet az út. Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni.

írja az Origón Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója. Soros György egyébként úgy élte csak túl a holokausztot Magyarországon, hogy 14 éves korában egy minisztériumi tisztviselő rejtegette a Lupa-szigeten, de később el kellett menekülnie az országból.

Demeter szerint viszont azok az árják, akiknek problémájuk van azzal hogy a magyar és lengyel kormányok meg tervezik vétózni az uniós költségvetést, a magyar és a lengyel kormány pedig az „új zsidók”.

A liberárják most a lengyeleket és a magyarokat akarják kizáratni abból a politikai közösségből, aminek tagjaiként még vannak jogaink. Mi vagyunk az új zsidók. Mindegy, hogy nyitott társadalomnak, vagy jogállamiságnak, vagy szolidaritásnak hívják-e a verbális furkósbotokat – mind a jogfosztás eszközeiként szolgálnak. Amikor kétségbe vonják a magyar választópolgárok akaratát, képességét arra vonatkozóan, hogy megválasszák, hogyan akarnak élni, kit akarnak hatalmon látni, akkor tulajdonképpen azt mondják rólunk, hogy nagy az orrunk, büdösek vagyunk és tetvesek. Alacsonyabb rendű „lényeknek” tartanak. Higgyétek el, gyakorlatilag ezt gondolják egész Közép-Kelet Európáról, minden káeurópai nemzetről.

– írja Demeter, összekötve a zsidóság képét azzal, hogy a „liberárják” most őket látják alacsonyabb rendű lényeknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik