Belföld koronavírus

Önnek milyen kórházi tapasztalatai voltak a koronavírus idején? Írja meg!

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
A 24.hu szeretne a lehető legtöbb közvetlen tapasztalat, információ birtokában beszámolni arról, hogy miként működik az országban az egészségügy a második hullám idején.

Az adatok azt mutatják, hogy a koronavírus miatt nagyon sokan kerültek, kerülnek kórházba Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy az első hullámhoz képest most sokkal nehezebb dolga van az egészségügyi rendszer különböző egységeinek.

De nem csak a Covid-osztályokon rendkívüliek az állapotok. A járvány miatt az egészségügy számos más szintjén, területén kell szokatlan helyzeteket megoldaniuk az egészségügyi dolgozóknak. Ugyanakkor a betegek, a hozzátartozók is különösen nehéz szituációkban találhatják magukat, akár koronavírusosak, akár nem.

A 24.hu szeretne a lehető legtöbb közvetlen tapasztalat, információ birtokában beszámolni arról, hogy miként működik az országban az egészségügy a második hullám idején. Arra kérjük olvasóinkat – a kórházban fekvőket, a kórházból már kikerülteket, a hozzátartozóikat, az egészségügyben dolgozókat –, hogy írják meg nekünk a tapasztalataikat, ezekről küldjenek akár fotókat, felvételeket is.

Kíváncsiak vagyunk a kedvező és a kedvezőtlen élményeikre egyaránt, mivel szeretnénk minél teljesebb képet kapni arról, mi az, ami jól működik, és mi az, ami kevésbé jól működik jelenleg.

Észrevételeiket – névvel és elérhetőséggel – a koronavirus@24.hu e-mail címre várjuk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik