Belföld

Egy fegyver is előkerült a VII. kerületi verekedésben

Olvasónk
Olvasónk

Egy olvasónk jelezte szerda délután, hogy összeverekedett egy nő és egy férfi a VII. kerületi Rumbach Sebestyén utcában, majd a nő egy fegyvert is elővett.

A rendőrség kérdéseinkre azt válaszolta, hogy szerda délután kettő órakor a VII. kerület Térfigyelő Központ értesítette a rendőrséget a Rumbach Sebestyén utca 20. szám előtti verekedésről.

A budapesti rendőrök több egységgel a helyszínre vonultak, a nőt és a férfit elfogták, a lőfegyvert a helyszínen lefoglalták

– írták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei a 66 éves férfit és a 21 éves nőt előállították a VII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűncselekmény miatt indult eljárás, a nő és a férfi elszámoltatása folyamatban van.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő szóváltásba keveredett 66 éves élettársával, majd többször megütötték egymást. A nő ezután a férfi autójából elővette élettársa fegyverét, azt nem irányította rá senkire, és nem is fenyegetett vele senkit. Az elsődleges adatok alapján a két személy nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik