Belföld

Kocsmai atrocitás érte az egri alpolgármestert

Eger új alpolgármesterét egy sörözőben inzultálták.

Farkas Attila, Eger tavasszal kinevezett alpolgármestere szeptember 26-án, szombaton hívta a rendőröket a Hársfa sörözőből azzal, hogy hivatalos személy elleni erőszak történt. Értesülésünket a rendőrség is megerősítette. Az Egri Rendőrkapitányság kérdésünkre azt közölte, hogy az alpolgármester bejelentése alapján mentek ki a helyszínre. Azóta az ügyben nyomozás is indult. Garázdaság bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt N. Péter helyi lakos ellen indítottak eljárást a rendőrök.

Az alpolgármester az esettel kapcsolatban lapunknak azt írta, hogy senkivel sem került összetűzésbe, csupán egy számára ismeretlen férfi inzultálta őt. A politikus azt is közölte, hogy a rendőrök őt nem állítottak elő.

Arcoskodás, hiszti vagy ármány okozta az egri ellenzéki koalíció szétesését?
Ketten otthagyták a tavaly győzelemig jutó ellenzéki egyesületet. A polgármester, a Jobbikból a nyáron távozó Mirkóczki Ádám vezetési stílusára panaszkodnak, aki azt mondja: a türelme kétségtelenül véges. Riport.

Az ellenzéki vezetésű városban Farkas Attila korábban a Városi Szociális és Családügyi Bizottság elnöki tisztét látta el. Mirkóczki Ádám polgármester Mirkóczki Zita helyett nevezte ki alpolgármesternek.

Kiemelt kép: Farkas Attila / Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik