Belföld

Elutasították a zárt tárgyalást, nem tett vallomást a „kegyelemből” ölő kőbányai gyilkos

Kedden a vádlott távmeghallgatásával folytatódott a Fővárosi Törvényszéken annak a különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolt Cs. Dánielnek a büntetőpere, aki tavaly nyáron halálra szurkálta az eladóként dolgozó volt barátnőjét Kőbányán. A férfi zárt tárgyalást akart kérni, de ezt a bíróság elutasította. Cs. Dániel ezek után úgy döntött, hogy nem tesz vallomást. Így a korábbi vallomásait ismertették.

A megölt fiatal lány K. Kata szerette volna lezárni a kapcsolatát Cs Dániellel, ő azonban többször is megfenyegette, hogy ha elhagyja, akkor végez vele. Az ominózus nap a férfi azért ment fel a lányhoz, hogy elvigye a szakítás után nála maradt ruháit. Kata valószínűleg azt feltételezte, hogy simán át tudja adni neki a dolgait, de nem így történt. A férfi a gyanú szerint bement a lakásába és gyakorlatilag szétkaszabolta, végül pedig nyakon szúrta.

Cs. Dániel végig tagadta a bűncselekmény elkövetését. Azt elismerte hogy járt a lakásban, de állítása szerint nem ő, hanem két idegen férfi bántalmazta a lányt. Állítása szerint azért utazott Frankfurtba a bűncselekmény után, hogy kiderítse kik voltak az elkövetők. Értesüléseink szerint viszont találtak a nyomozók egy levelet Cs. Dánielnél, amiben állítólag azt írta, hogy kegyelemből végzett a lánnyal, miután látta, mit tettek vele, nem akarta ugyanis, hogy tovább szenvedjen.

Úgy tudjuk, hogy Cs. Dániel írásban szeretné majd benyújtani a vallomását később. A következő tárgyalás december 15-én esz, ezen várhatóan azokat a tanúkat fogják meghallgatni, akik megtalálták a lány holttestét a kőbányai otthonában.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik