Belföld

M. Richárd egy luxusautó volánja mögött bukott le, pedig örökre eltiltották a vezetéstől

Szeptember végén négy év fogházra és négy év közügyektől eltiltásra ítélte az első fokú bíróság M. Richárdot a 2017 májusában történt Dózsa György úti halálos baleset miatt, egyben örökre eltiltották a férfit a vezetéstől. Ennek ellenére, a Bors egyik olvasója lefotózta, amint a kecskeméti maffiaperből is ismert férfi egy Mercedes volánja mögött bukott le az őt igazoltató rendőrök előtt.

A lap kérdésére a rendőrség közölte:

Október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök leellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét.

A férfit a rendőrök most feljelentették, és szabálysértési eljárás indult ellene.

A Bors olvasója egyébként azt írta: M. Richárd egy német rendszámú Mercedesből szállt ki, igazoltatás után pedig lezárta a kocsiját, majd gyalog elhagyta a helyszínt.

Frissítünk! 9:48

Megkeresésünkre a BRFK azt közölte, hogy a gyanúsított nem volt ittas és nem merült fel nála a drog használata.

Négy év fogházat kapott M. Richárd, megszereztük az eddigi bűnlajstromát
„Mi kell ebben az országban ahhoz, hogy valakit örökre leültessenek?" – kérdezte az elhunyt egyetemista fiú édesapja az ítélet után.

Kiemelt kép: Mohos Márton/24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik