Belföld

Másfél kiló amfetamint találtak egy pesterzsébeti férfinél – így teperték földre

Közel másfél kiló amfetamint találtak BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának a nyomozói egy pesterzsébeti férfinak az autójában és a lakásán. Az 56 éves N. Györgyöt az otthona előtt fogták el, mielőtt még az autójával elindult volna. A rendőrök a jármű csomagtartójában, az alsó fedlap alatt több mint 100 gramm vákuumfóliázott amfetamint találtak.

A felderítők kábítószer-kereső kutya segítségével kutatást tartottak a férfi lakásán, ahol közel 1,3 kilogramm – különböző méretű vákuumfóliázott műanyag zacskókba porciózott – amfetamint találtak. Ezen felül lefoglalták a kábítószer porciózásához használt tasakokat, digitális mérleget, vákuumcsomagoló gépet, továbbá több mint nyolcmillió forintot és 1100 eurót.

A lefoglalt amfetamin értéke megközelítőleg ötmillió forint. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói N. Györgyöt kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték a letartóztatását, amit az ügyben eljáró nyomozási bíró villámgyorsan el is rendelt.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik