Belföld

Újra volt férje nevével szerepel cégeiben Rogán-Gaál Cecília

A Rogán házaspár tavaly novemberben jelentette be, hogy elválnak, ez nem sokkal később hivatalosan is megtörtént, Rogán-Gaál Cecília azonban még jó ideig megtartotta miniszter férje nevét nevét, nemcsak a közösségi médiában, hanem a céges dokumentumokban is – írja az Mfor.hu, amely furcsa változatosságra figyelt fel az üzletasszony névhasználatát illetően.

Idén júliusban ugyanis Sarka Kata üzlettársa újra férjhez ment, ezután pedig a cégnyilvántartási adatok szerint elhagyta Rogán Antal nevét: a céges érdekeltségeiben (Nakama & Partners és Top News Hungary Kft.) július elejére dátumozott módosítások már Gaál Cecília Ágnes néven tüntetik fel.

Néhány héttel ezelőtt azonban érdekes fordulat történt: a cégbíróság szeptember 14-én a Top News-nál és a Nakama & Partnersnél is újra Rogán-Gaál Cecília jegyezte be a volt miniszterfeleséget, ám akkor még akkor még azt lehetett gyanítani, hogy tévedés történt, mert még aznap jött az újabb névcsere, és ismét Gaál Cecília Ágnes állt a cégiratokban.

Egy héttel később, szeptember 21-én azonban jött az újabb változás, és újra megjelent a Rogán az üzletasszony nevében, ez az állapot pedig a mai napig fennáll.

Így tulajdonképpen újra összhangba került a céges és a közösségi médiás névhasználat, utóbbiban ugyanis (Rogán-)Gaál Cecília mindvégig megtartotta a miniszter nevét, vélhetően marketingszempontból – írja az Mfor.

Kép: Berecz Valter / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik