Belföld

Márki-Zay Péter elkérte Kocsis Máté telefonszámát a szerencsi piacon

Úgy tűnik azonban, nem ugyanarról akarnak diskurálni.

Márki-Zay Péter ma reggel elkérte a telefonszámomat a szerencsi piacon, miközben Koncz Zsófival kampányoltunk. Azt mondta, majd felhív” – írja a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté a Facebookon.

Bejegyzésében Kocsis arra buzdítja a hódmezővásárhelyi polgármestert, hogy hívja csak fel, „mert azt mindenképpen megkérdezném egyszer tőle, hogy Koncz Feri barátom tragikus halálát hogyan volt képes összehozni a »szerencse« fogalmával. Korábban azt mondta, hogy ez csak szóvicc volt Szerencs városával, de ez nem elfogadható. Egy bocsánatkérés a minimum lenne. És talán arra is válaszolhatna, miért kampányol annak a Bíró Lászlónak, aki az elsíbolt uniós pénzből nem fizette ki a kiskeresetű varrónőket. Szégyen.”

Márki-Zay a Népszavának azt mondta, már két éve is kereste Kocsis Mátét, aki akkor elzárkózott a párbeszédtől. Most egy korrekt gesztusnak gondolja a történteket, ugyanakkor szomorúnak tartja, hogy egy „kampánybejegyzést készített, mivel méltóbb lett volna, ha a telefonhívást megvárja, és esetleg tud segíteni Hódmezővásárhelynek.”

A polgármester egy, a városban tapasztalható bérlakás-problémáról szeretne egyeztetni a hódmezővásárhelyi gyökerekkel rendelkező fideszessel, amihez szerinte a kormány támogatása is kell.

Márki-Zay Péter ma reggel elkérte a telefonszámomat a szerencsi piacon, miközben Koncz Zsófival kampányoltunk. Azt…

Közzétette: Kocsis Máté – 2020. október 3., szombat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik