Belföld

Öt évet kapott az egyetemistát vonaton késsel fenyegető és fogdosó férfi

Felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése és emberi méltóságot sértő szeméremsértés miatt öt év három hónap börtönre ítélte a Debreceni Törvényszék azt a tiszabecsi férfit, aki tavaly áprilisban fogdosott, és molesztált egy egyetemistát a Budapest és Záhony között közlekedő vonaton. A döntés jogerős.

V. A. a Budapestről Záhonyba közlekedő személyvonaton molesztálta a debreceni egyetemista lányt. Többször is visszatért a fülkében egyedül utazó lányhoz és őt a tiltakozása ellenére egyre agresszívabb módon molesztálta, fogdosta, miközben a tudtára adta, hogy közösülne vele és „gyereket csinálna neki”.

Amikor ezt az ekkor már rettegő lány megelégelte és távozni akart a fülkéből, akkor a férfi elővette a 8,5 centiméter pengehosszúságú rugós kését és azt a hegyével a lány felé mellmagasságban tartva megfenyegette, hogy „nem mész sehova”. A férfi csak a lány sikoltozására és segélykérésére menekült el a fülkéből. A zaklatott állapotban lévő egyetemista végül az egyik jegyvizsgálótól kért segítséget, aki értesítette a rendőrséget. A Debrecenben leszálló férfit egy állomáshoz közeli kocsmában fogták el a rendőrök, nála a bűncselekmény elkövetéséhez használt kést megtalálták és lefoglalták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik