Belföld

Megtaposta a postavezető kezét, mert elégedetlen volt a szolgáltatással

Felfüggesztett börtönre ítélte a Komáromi Járásbíróság azt a nőt, aki tavaly nyáron megtaposta a postavezető kezét egy Komáromhoz közeli község postahivatalában.

A postavezető technikai okok miatt 8 óra 30 percre halasztotta a nyitási időt. Az elkövető negyed kilenc körül megjelent a postán, majd hangosan kiabálni kezdett és az ajtót ütötte.

A vezető előkereste a nő részére érkezett postai ajánlott levelet és kiment hozzá, hogy átadja neki. A nő azonban indulatosan kérdőre vonta, hogy a részére érkezett küldeményt a posta miért nem a kézbesítési meghatalmazottja címére küldte ki.

A vita hevében a postavezető leejtette a földre a tértivevényt, majd amikor lehajolt érte, a nő szándékosan rálépett és a teljes testsúlyával ránehezedve megtaposta a vezető kézfejét, akinek emiatt nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülése keletkezett.

A Komáromi Járásbíróság 2 év felfüggesztett börtönre ítélte a nőt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, és a könnyű testi sértés miatt. Az ítélet nem jogerős, mert az elkövető fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik