Belföld

Bróker Marcsi egy könyvben készül kipakolni az igazságról

Nyugdíjasként viccnek nevezi, hogy egy nyugdíjas egymilliárd forintot követel tőle.

A Bróker Marcsiként emlegetett D. Sándorné a Blikknek azt mondja, nem tudja, mire számíthat mostani tárgyalásán a Szolnoki Törvényszéken, de szerinte „rossz a vádirat”. Ő nem csalt, legfeljebb jogosulatlan pénzintézeti tevékenységért vonhatnák felelősségre.

A bíróság korrekt, de a tárgyalóteremben színjáték zajlik.

Ezt mondja az asszony, akiről a tárgyaláson volt könyvelői azt mondták, előttük is titkolta, hogy nincs engedélye pénzintézeti tevékenységre.

A Kun-Mediátor Kft. egykori vezetője időközben maga is nyugdíjas lett, a Blikknek pedig viccnek nevezi, hogy egy nyugdíjas 1 milliárd forintot követel tőle.

Szerinte összességében nem is okozott kárt, mert több volt a kifizetése, mint a bevétele, a vállalkozása pedig  annak lett az áldozata, hogy Magyarországon szándékosan tönkretették a brókercégeket.

Azt állítja, hamarosan kiderül az igazság, mert könyvet ír, amiben mindent őszintén elmond. 

Azt már most elárulja, hogy nyugdíjasként 260 ezer forintot kap, de a pénz felét levonja a NAV, nem is tudna megélni, ha a lánya nem segítené. D. Sándorné ellen 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás, jogosulatlan pénzügyi tevékenység, kétrendbeli sikkasztás, illetve a számvitel rendjének megsértése miatt indult büntetőeljárás.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik