Belföld

Felesége bevonásával bonyolította le az üzleteket a börtönben ülő drogkereskedő

Letartóztatásának meghosszabbítását indítványozta a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség annak a férfinak, aki a börtönből felesége segítségével szervezte a kábítószer kereskedést.

A megalapozott gyanú szerint tavaly júliusban és augusztusban öt elkövető – köztük a börtönben lévő férfi felesége -, nagy mennyiségű amfetamint tartalmazó kábítószerrel kereskedett Kisbéren.

A legutolsó alkalommal a nő a kisbéri kórháznál tette át a kábítószert az egyik férfi által használt gépkocsiba. Ekkor a Kisbéri Rendőrkapitányság nyomozói intézkedtek a gyanúsítottakkal szemben, melynek során a gépjárműben megtalálták és lefoglalták a közel ezer gramm nettó tömegű amfetamint, valamint a kábítószer elosztásához szükséges dolgokat is.

A rendelkezésre álló adatok alapján a pénz, illetve kábítószer átadásokat a nő börtönben lévő férje szervezte. A kapott pénzből a nő heti rendszerességgel utalt 30 ezer forintot az ura számlájára. A három férfi tavaly augusztus óta élvezi a bv vendégszeretetét.A  férj letartóztatását szabadulása után, augusztus közepén  rendelte el a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik