Belföld

Autóra cserélte a fiatal nőt egy nyírségi férfi

Elrendelte a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója annak a három büntetett előéletű férfinak a letartóztatását, akiket emberkereskedelemmel gyanúsítanak.

A megalapozott gyanú szerint J. N. és Sz. T. idén júliusban rávett egy rossz anyagi helyzetben lévő nőt arra, hogy prostituáltként dolgozzon és az abból szerzett jövedelmet leadja nekik. A fiatal nő ebbe beleegyezett, és az így szerzett pénzt minden alkalommal átadta a két férfinak

Nem sokkal később a lány úgy döntött, hogy a jövőben csak J. N. gyanúsítottnak fog dolgozni, aki ezután  július végén elcserélte őt egy kocsira V. Z. gyanúsítottal. V. Z. közölte a lánnyal, hogy továbbra is prostituáltként kell dolgoznia, és ennek érdekében erotikus fényképeket  készítettek róla, amiket feltöltöttek különböző internetes oldalakra.

A gyanúsítottak kihasználták a lány kiszolgáltatott helyzetét és szexuális cselekmény elvégzésére bírták rá, mely tettük a törvény szerint akár 10 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. A bíróság szökés, elrejtőzés, valamint az eljárásban részt vevő személyek befolyásolása miatt letartóztatta mind a három férfit. A végzés nem végleges, mert a gyanúsítottak és védőik fellebbeztek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik