Belföld

Fakarókkal estek a söröző vendégeinek, mert nem tetszett nekik a zene – videó

Letartóztatta a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója azt a három Pest megyei férfit, akik fakarókkal estek a söröző vendégeinek, mert nem tetszett nekik a kocsmában szóló zene.

A három gyanúsított a vendéglátóhelyen italozott. Ketten közülük a lejátszott zene módosítását kérték, a hely tulajdonosa azonban ezt megtagadta. Szóváltás alakult ki a felek között, a vitába a harmadik társuk is bekapcsolódott, majd a tulajdonos felszólítására mind a hárman elhagyták a sörözőt.

A három férfi kiment egy közeli parkolóba, ahol fakarókat vettek magukhoz és visszatértek a sörözőhöz. Ezt követően rátámadtak a kocsmában lévő vendégekre, és többeket is bántalmaztak. Amikor észrevették, hogy a tulajdonos riasztja a rendőrséget, elmenekültek a helyszínről.

A balhé során egy személy nyolc napon túl gyógyuló sérülést, kettő pedig nyolc napon belüli zúzódásos sérüléseket szenvedett. Mindhárom támadó büntetett előéletű, jelenleg pedig több rendőrségi büntetőeljárás van folyamatban ellenük, egyikük ellen pedig bírósági eljárás is zajlik. Az ügyészség bűnismétlés, és a sértettek jogellenes befolyásolása, vagy megfélemlítése miatt kezdeményezte a három férfi letartóztatását. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és letartoztatta a balhézókat.  A végzés nem végleges, de végrehajtható.

Frissítve a videóval:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik