Belföld

Kocsiba tuszkoltak, megerőszakoltak egy nőt a drégelypalánki falunap után

Kocsiba tuszkoltak, majd megerőszakolták egy nőt a drégelypalánki falunap után. Bárány Dávid, a Balassagyarmati Törvényszék sajtósa az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy a gyanúsított és a sértett közel lakik egymáshoz, ezért ismerték egymást és több alkalommal is beszéltek korábban személyesen, illetve telefonon. A férfi több alkalommal is közölte a nővel, hogy tetszik neki,  ő azonban mindig visszautasította a szexuális közeledését.

A nő augusztus 21-én elment a helyi falunapra, ahonnan este kilenc körül egyedül indult haza. Amikor az otthona közelébe ért, akkor a férfi megállt mellette a kocsijával, majd felszólította, hogy üljön be mellé, és menjen el vele. Mikor a nő visszautasította a felhívást, akkor a férfi kiugrott a kocsijából, megragadta a karjánál és a kocsija felé kezdte húzni az asszonyt.  Amikor a nő az aszfaltra elesett, akkor a férfi felhúzta a földről, berakta a hátsó ülésre, majd rázárta az ajtót.

A nő kérlelte a férfit, hogy engedje el, de hiába. A férfi elindult vele Hont felé, majd egy külterületi földúton az erdő szélére vitte. Miután megállt a kocsival, beült a nő mellé a hátsó ülésre, ahol orális szexre kényszerítette, majd megerőszakolta.

Úgy tudjuk, hogy a férfi ezt követően visszavitte a nőt Drégelypalánkra, majd kitette egy kocsma előtt. Közben pedig azt mondta neki, hogy ha már így egymáséi lettek, akkor máskor is sort keríthetnének az aktusra. Megkérdeztük a bíróság sajtótitkárát, hogy a férfi beismerte-e a bűnösségét a kihallgatása során, az alábbi választ kaptuk:

A szexuális erőszakkal, és személyi szabadság megsértésével gyanúsított férfi tagadta a bűnösségét a kihallgatása során. Mivel túl közel lakik a sértetthez, ezért a bíróság bűnismétlés,szökés, elrejtőzés valamint a bizonyítás  bizonyítás megnehezítésének vagy meghiúsításának megakadályozása érdekében elrendelte a férfi letartóztatását. A férfi és védője nyomkövetős házi őrizet elrendeléséért fellebbezett, ezért a végzés nem végleges.

– tette hozzá Bárány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik