Belföld

Többen felmondtak a 168 Óránál

Üresen áll a 168 Óra online szerkesztőségének impresszuma a hosszú hétvége óta, írta kedden a Magyar Hang. A lap értesülései szerint az elmúlt napokban hatból három ember felmondott a 168 Óra online szerkesztőségében.

A Magyar Hang szerint a felmondások hátterében és az impresszum kiürítésében „munkahelyi feszültség áll”, ám a Media1-nek Trencséni Dávid főszerkesztő azt mondta, nem ezért tűntek el az újságírók az impresszumból.

Jelenleg nem szerepel az oldalon, ki felel az oldalon megjelenő hírekért, de tudható, hogy a nyáron a 168 Órához beköltöző Pesti Hírlap szerkesztősége és a 168 Óra online szerkesztőségének megmaradó tagjai tölti a tartalmakat. Rózsa Péter, a nyomtatott lap főszerkesztőjének neve azért tűnt el az impresszumból, mert lemondott a portál főszerkesztéséről.

Milkovics Pál, a 168 Órát tulajdonló Brit Média vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy a két szerkesztőség összeköltözésével előálló új helyzet vezetett a felmondásokhoz.

Trencséni Dávid, a Pesti Hírlap áprilisban kinevezett főszerkesztője  azt mondta, a három távozó szerkesztőségi tagból kettő azért távozik, mert egy versenytárstól más ajánlatot kaptak, egyikük pedig még próbaidőn volt.  A másik távozó még jelenleg is dolgozik a 168ora.hu-nál. A harmadik távozóval kapcsolatban azt mondta, ő egyetlen percet sem akart az új felállásban dolgozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik