Belföld

Vevői előtt fogták el a zuglói drogkereskedőt

A zuglói nyomozói nyomozók augusztus 15-én mentek ki egy Szugló utcai társasházi lakásba, mert tudomásukra jutott, hogy az ott lakó T. Sándor kábítószerrel kereskedik. A rajtaütéskor további négy személy – H. Patrik, H. Richárd, E. Gábor és P. Sára – is jelen volt a lakásban, akik a rendőrök érkezésekor épp kábítószert vásároltak T. Sándortól.

A rendőrök mind a kereskedéssel gyanúsítható T. Sándort, mind a birtoklással gyanúsítható négy vásárlót a helyszínen elfogták és a lakásban kutatást tartottak, amely során 239 db kábítószergyanús tablettát, 95 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot, 139 db ampullát, dobozokban és befőttesüvegekben tárolt növényi származékokat, mérleget, mobiltelefont valamint pénzt is találtak, és foglaltak le.

A nyomozók H. Patrikot, H. Richárdot, E. Gábort és P. Sárát kábítószer birtoklása vétség, míg T. Sándort kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. T. Sándort a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság azonnal el is rendelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik