Belföld

Videón, ahogy a leállósávban előzgetnek autósok az M7-esen

Az M7-es autópályán a Balaton irányába tartó forgalmat ellenőrizték a rendőrök pénteken délután a budapesti, a Pest és a Fejér megyei szakaszon. Az akció elsődleges célja a leállósávot szabálytalanul használó járművek kiszűrése volt.

Ez a jogsértés nemcsak irritálja a szabályos autósokat, de rendkívül balesetveszélyes is. A műveletben tizenhárom civil jellegű szolgálati gépkocsi vett részt, melyek mindegyikében fedélzeti kamera üzemelt.

Az ellenőrzés során összesen tizenhét sofőrrel szemben intézkedtek, az elkövetett jogsértés miatt kiszabott fix bírságtétel minden esetben száz ezer forint volt. Nem árt tudni, hogy a mostani hosszú hétvégén hasonló ellenőrzésekre lehet számítani.

Pofátlan(TAN)ítás 16. rész

Pofátlan(TAN)ítás 16. részA leállósáv szabálytalan használatát ellenőriztük pénteken délután az M7-esen. A műveletben 13 darab civil jellegű szolgálati gépkocsi vett részt, melyek mindegyikében fedélzeti kamera üzemelt. Az ellenőrzés során összesen 17 járművezetővel szemben intézkedtünk, az elkövetett jogsértés miatt kiszabott fix bírságtétel minden esetben 100 ezer forint volt. FIGYELEM! A következő hosszú hétvégén is hasonló ellenőrzésekre kell számítani…

Közzétette: Baleset-megelőzés – 2020. augusztus 17., hétfő

Ajánlott videó

Olvasói sztorik