Belföld

Magzati pózban sírt a fájdalomtól egy óbudai lány, amikor kiértek a mentők

Édesanyja kérte a mentők gyors segítségét, ahhoz a 25 éves óbudai lányhoz, akihez elviselhetetlen fájdalmai miatt riasztották a Bázis Mentőállomás bajtársait a hétvégén hajnalban.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a kiérkező mentők az ágy mellett, magzati pózban összegömbölyödve találták a lányt, aki kétségbeesve zokogott a fájdalomtól.

A mentők azonnal fájdalomcsillapításba kezdtek és magasabb kompetenciájú egységet kértek a helyszínre. Mire a Központi Mentőállomás mentőtiszti kocsija perceken belül megérkezett kiderült, hogy pár napja már tompa hasi nyomás jelentkezett az egyébként sportos lánynál ám akkor nem még tulajdonított jelentőséget a panasznak.

Most azonban arra riadt fel álmában, hogy kibírhatatlan hasi fájdalom gyötri. A mentők végül stabil állapotban vitték a kórház sebészeti osztályára a lányt, akin azonnali életmentő műtétet kellett végrehajtani a vastagbél perforációja miatt. A lány egy facebook üzenetben köszönte meg a mentősök segítségét az operáció után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik