Belföld

Elfogták a rendőrök a Fradi korábbi focistáját, Busai Attilát brutálisan összeverő férfiakat

Elfogták a rendőrök azt a három férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy összeverték a Fradi korábbi futballistáját, Busai Attilát egy Fővám téri szórakozóhelyen. A BRFK súlyos testi sértés és garázdaság gyanúja miatt indított büntetőeljárást a három budapesti férfi ellen.

Mint arról korábban beszámoltunk, úgy megverték múlt szerdán este a futballistát az egyik ferencvárosi szórakozóhelyen, hogy több helyen is eltört az arccsontja és meg kellett műteni. Busai az esettel kapcsolatban a Noizz.hu-nak azt nyilatkozta, hogy nem tudja, mi lehetett a támadás indítéka, de arra gyanakszik, hogy valaki szándékosan küldte rá a verőembereket.

Egy barátommal visszamentünk az étterembe, ahol korábban ott felejtette a sapkáját. Egy percet töltöttünk a helyszínen, amikor a folyosóról belépett két kapucnis, az arcukat maszkkal eltakaró férfi. Ezután szó nélkül leütöttek. Én azonnal eszméletemet vesztettem és a földre kerültem. A barátom szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta és el tudott menekülni

– nyilatkozta Busai.

A nyomozás adatai szerint két férfi keveredett szóváltásba délután az étterem felszolgálóival, akik felszólították őket, hogy hagyják el a vendéglátóhelyet A férfiak ekkor átmentek egy szomszédos szórakozóhelyre, ám az esti órákban visszatértek az étterembe, ahol ismét összetűzésbe kerültek egy háromfős társasággal. A vita ekkor fajult verekedéssé.

A ferencvárosi rendőrök őrizetbe vették a súlyos testi sértéssel és garázdasággal gyanúsított 28 éves K. Albertet, a 29 éves R. Endrét és a 30 éves N. Ádámot, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Beszélni sem tud a szórakozóhelyen összevert focista
Busai Attilát műteni kellett, sín van a szájában.

Kiemelt kép: Isza Ferenc /AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik