Belföld

Elment átvenni a diplomáját, eltűnt a fiatal

Hegedűs-Deme Regő 2020.07.13-án elment átvenni a diplomáját Kecskeméten a Neumann János Egyetemre, majd barátaival megünnepelni. Azóta senki sem látta, haza nem jött, nem jelentkezett, neten és telefonon nem elérhető, ki van kapcsolva – írja a Facebookon apja.

A rendőrség eltűntként keresi.

181 cm magas, 80-82 kg, barna félhosszú hajú. Eltűnésekor ritkásabb bajuszt és szakállt viselt. Normál utcai öltözetben egy táskával ment el. Magával vitte a laptopját és egy külső HDD-t és a mobilját.

Nem élt éjszakai életet, nem ivott, nem drogozott. Regő magába zárkózó típus, internetes „Gamer” baráti körrel.

A Gamer dolgai között találták rokonai, hogy utolsó időszakban a Diablo 3-mal játszott, az XBox-ában találtak egy Fenn Rau felhasználó nevet. Esetleg aki találkozott akár PC-n, XBox-on vagy PS4-en a Fenn Rau-val az elmúlt időben, vagy játszott Regő vagy DemeRegő vagy h.demerego nevű felhasználóval, kérik, segítsen információval.

A Heartstone játékban Eobard#2187 és Eobard#2573 ilyen felhasználó néven játszott, de az utolsó egy hónapban nem lépett be.

Aki látja, tud vagy hallott Regőről valamit, –  hogy kikkel tartotta a neten a kapcsolatot, kivel játszott, hol lehet most, hol járt, kivel találkozhatott, főleg 2020.07.10.-től –  szóljon bármelyik rendőrnek vagy a 112 számra vagy hívja fel a 30/5859014-es telefonszámot vagy írjon a rego.keresem@gmail.com címre.

Regő így néz ki:

Forrás: az eltűnt Hegedűs-Deme Regő szüleinek FB-oldala

és a rendőrség oldalán ez a kép van róla:

A rendőrség keresi az eltűntként nyilvántartott Hegedűs-Deme Regőt. Forrás: police.hu

Kiemelt kép: Forrás: az eltűnt Hegedűs-Deme Regő szüleinek FB-oldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik