Belföld

Szexuálisan bántalmazta négy gyermekét egy apa és egy anya

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta egy apa, egy anya és egy nagymama letartóztatását, akik közül az apa és az anya szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítették négy saját gyermeküket, akik közül a legidősebb is alig múlt hatéves a cselekmények idején. A nagymama a cselekmények alatt bátorította a gyermekeket a szülők kívánsága szerinti viselkedésre.

A megalapozott gyanú szerint a szülők együtt nevelték négy gyermeküket és amellett, hogy kendőzetlenül éltek előttük szexuális életet, 2017 nyarán arra kényszerítették őket, hogy velük, illetve a gyermekek az ő jelenlétükben egymással is szexuális cselekményeket végezzenek. Amikor a gyermekek vonakodtak végrehajtani a szülők utasításait, akkor őket a szülők emiatt bántalmazták.

A kényszerítő cselekményeknél szintén jelen lévő nagymama nevetve biztatta a sértetteket a szülők által kért magatartás tanúsítására. Emellett a szülők szintén a fenti időszakban több ízben elküldték együtt a gyermekeket pénzt koldulni az egyik helyi élelmiszer-áruházhoz.

A szülőket és a nagymamát négyrendbeli tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére, erőszakkal, azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszak bűntettével, valamint kiskorú veszélyeztetésének bűntettével gyanúsították meg.

A Pest Megyei Főügyészség az elkövetők letartóztatását az eljárási jelenlétük biztosítása, valamint a tanúk befolyásolásának elkerülése érdekében és részben a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik