Belföld

Több autós is szó nélkül elhajtott az árokba borult kisbusz mellett

Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a helyi rendőrkapitányság egy Káptalantótinál történt baleset ügyében — írta meg a Police.hu rendőrségi honlap.

Mint írják: egy kisbusz haladt  július 3-án délután Káptalantóti külterületén, Köveskál irányából Tapolca felé. Egy egyenes útszakaszon áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd a vízelvezető árokba hajtott és egy fának csapódott. A gépjármű kigyulladt és teljesen kiégett. A balesetben kilenc személy sérült meg.

A kisbusz mögött több gépkocsi is közlekedett, melyek közül három autó vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség azt kéri, hogy aki látta az esetet vagy arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. Keresse fel személyesen a Tapolcai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályát vagy hívja a 06-87-412-322-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Kiemelt kép: Police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik