Belföld

Öngyilkos lett spanyolországi otthonában a budapesti éjszakai élet egyik ismert figurája

Marbellai otthonában öngyilkos lett szombat hajnalban a budapesti éjszakai élet egyik ismert figurája, K. F. Roland – tudta meg a PestiSrácok. A hírt az Indexnek is megerősítették a cigarettacsempészként is ismert férfi egykori ismerősei.

Az Index azt írja, K. F. Roland legalább két évtizede mozgott a fővárosi éjszakai életben. Az ezredforduló környékén költözött fel Kiskunfélegyházáról, és egy ismert alvilági figura, Tanyi György csapatához sorolták, de nem mint verőembert, inkább mint gazdasági területen mozgó “fehérgallérost”. A lap hozzáteszi, a férfi rendszeresen megfordult ismert celebek társaságában, egy ideig a modellként is dolgozó Dukai Regina barátjaként ismerték. Egyik, több mint tíz évvel ezelőtt zajló büntetőügyében Dukai is vallomást tett. Abban az ügyben zsarolás és önbíráskodás miatt ítélte el felfüggesztett börtönre a bíróság a férfit, mert egy társával tartozás fejében elhozta az adós nagy értékű BMW-jét – írja az Index.

K. F. Roland néhány éve Marbellán élt orosz feleségével. Az Index úgy tudja, nem olyan régen egy magyar ismerősét jelentette fel a spanyol rendőrségen, mert az illető megverte, amikor látogatóban volt nála.

Az Index és a PestiSrácok is megjegyzi, K.F. Roland évekkel ezelőtt egy ingatlanvita miatt azzal a Veres István vállalkozóval, a Zóna Taxi egykori tulajdonosával került összetűzésbe, aki jelenleg költségvetési csalás miatt kiadatási őrizetben van Spanyolországban.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik