Belföld

Majdnem elütötték a gyerekét, tévedésből mást fejelt le a száguldozó helyett

Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség egy 27 éves férfi ellen, aki tévedésből a falubelijén torolt meg egy olyan gyorshajtást, ami a gyermekét veszélyeztette.

A férfi a háza udvaráról látta, hogy egy nagy sebességgel haladó gépkocsi majdnem elsodorta az úttesten áthaladó gyermekét. Mivel tévesen azt gondolta, hogy az autót az egyik közelben lakó férfi vezette, ezért felindult állapotban átsietett hozzá.

A félreértést erősítette az is, hogy amikor a feldúlt apa odaért a sértett házához, az éppen az udvarára kezdett betolatni a gépkocsijával. A férfi ekkor odalépett hozzá, hangosan kiabálva számon kérte rajta a vezetési stílusát, majd a választ sem megvárva a nyitott ablakon keresztül behajolt az utastérbe, és lefejelte a sofőrt, akinek ettől eltörött az orra.

A történteket a közelből figyelte egy másik férfi is, aki próbálta megértetni a dühös apukával, hogy nem a lefejelt sofőr száguldozott az úton, azonban a férfi ezzel mit sem törődve, a békíteni igyekvő férfit is megütötte.

Az ügyészség közérdekű munka kiszabását indítványozta a bűncselekmény elkövetését beismerő, és megbánó férfival szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik