Belföld

Öt drogkereskedőt vettek őrizetbe egy összehangolt Bács-Kiskun megyei akció során

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság akciójában 5 település 8 helyszínén fogtak el olyan személyeket, akiket kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak.

A halasi rendőrök  a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályával és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályával közösen tartottak akciót szerdán Kiskunhalason, Kiskunmajsán, Jánoshalmán, Selymesen és Mélykúton. Összesen nyolc ingatlanban tartottak házkutatást, ahol lakásonként több százezer forintot, arany ékszereket és mobiltelefonokat foglaltak le a nyomozók.

Az átvizsgált házakban amfetamint és új pszichoaktív anyagokat, valamint kábítószer-kereskedelemhez szükséges eszközöket, többek között mérleget, önzáró tasakokat és alufóliát találtak a rendőrök. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra előállított 10 személy közül 5 főt kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak.  A rendőrök előterjesztést tesznek az őrizetben lévő gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik